Projekti
Neki od naših većih aktivnih projekata.

I ove godine sudjelujemo na sajmu IFRA, koji će okupiti najpoznatije kompanije iz područja izdavaštva.

Posebno nam je zadovoljstvo pokloniti vam potpuno besplatnu ulaznicu na sajam!

Sve što je potrebno je da nam pošaljete svoje podatke na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a mi vam šaljemo pristupni link i voucher za on-line registaciju.

Iskoristite ovu pogodnost i uštedite!

Upoznajte se sa novim idejama i rješenjima za tiskane medije kao i integraciju sa webom i mobilnim uređajima. Posjetite nas na sajmu na štandu C330 i upoznajte se s novim mogućnostima redakcijskog sustava StoryEditor.

Sajam se održava u Beču od 10.10 do 12.10. 2016.

oslobodjenjeOslobođenje, jedne od najdugovječnijih novina jugoistočne Europe, krajem lipnja su objavile jubilarni 25 000 broj. Novi dizajn i novi koncept rada kroz StoryEditor omogućio je redakciji Oslobođenja brže i lakše praćenje događaja, a djelatnicima jednostavniji rad. Osim instalacije sustava obučavali smo i korisnike za rad u Indesignu te sudjelovali u redizajnu.

4SeasonsCroatia RUDa StoryEditor nije namijenjen samo proizvodnji dnevnih novina, dokazuje još jedan raskošno opremljeni časopis koji je nedavno produciran ovim sustavom. Riječ je o magazinu 4 Seasons Croatia, specijaliziranom za medicinski turizam u Hrvatskoj, koji je dio promocije Hrvatske na velikim svjetskim sajmovima.

vecerNakon uspješnih primjena sustava StoryEditor u Hrvatskoj, krenuli smo u širenje poslovanja izvan granica Lijepe Naše. Tako smo potkraj 2015. StoryEditor uspješno uveli i u jedne od većih slovenskih dnevnih novina – mariborski list Večer.

expo

 

 

 

I ove godine sudjelujemo na sajmu IFRA, koji će okupiti najpoznatije kompanije iz područja izdavaštva. Upoznajte se sa novim idejama i rješenjima za tiskane medije kao i integraciju sa webom i mobilnim uređajima. Posjetite nas na sajmu i upoznajte se s novim mogućnostima redakcijskog sustava StoryEditor.